Energetikai szakreferens

menu
Kezdjük ingyen!

Energetikai szakreferens

menu

Energetikai szakreferens

menu
Kezdjük ingyen!

Rólunk

A szolgáltatást a Wattler Kft. végzi. Küldetésünk a kis és közepes cégek versenyképességének erősítése – az energia területén. Megmutatjuk, hogyan lehet kevesebbet és olcsóbban fogyasztani.

Ennek szellemében alakítottuk ki szolgáltatás-palettánkat, aminek egyik eleme az energetikai szakreferens-szolgáltatás. Hiszünk abban, hogy az új technológiák megjelenésével (big data, mesterséges intelligencia, tömeges testreszabás) az energetikai tanácsadás is egyszerűbbé, közérthetőbbé, hozzáférhetőbbé tehető – mindezt költséghatékonyan, a minőség és hozzáadott érték megtartása mellett. Ezen dolgozunk mi.

 

 

A csapat

Növekvő csapatunk különféle szakmai háttérrel és tapasztalattal bíró szakemberek alkotják – ami közös: a szakmai elhivatottság, lelkiismeretesség és a küldetésünkbe vetett hitt.

 

Németh Ders
ügyvezető, társalapító

A csapatot Németh Ders irányítja. "2009 óta az energiaszektorban tevékenykedem. Dolgoztam Magyarországon, Svájcban és Horvátországban, és ennek során jelentős tapasztalatra tettem szert, viszonylag széles palettán: stratégiai tervezés, deal-ek strukturálása, tárgyalás és szerződéskötés, trade és hedging, valamint a kiskereskedelemhez és sales-hez is volt szerencsém. Vezettem kisebb-nagyobb nemzetközi csapatokat. Leginkább a földgázra koncentráltam, némi kitekintéssel az áram piacára. A különböző országokban szerzett tapasztalatom arra a felismerésre vezetett, hogy az energiaipar lemaradása mégis jelentős más innovatív szektorokhoz képest, és ez komoly vesződségeket és veszteségeket okoz mind a cégek, mind az fogyasztók számára. Jó hír azonban, hogy ezek a megoldások léteznek, csak implementálni kell őket. Ezen célból hoztuk létre a Wattlert, és ezen dolgozunk nap mint nap."

 

Elérhetőségek: dn@wattler.eu • Linkedin • Twitter

Rebillard Clément
energetikai szakrefens, auditor

Clément tanácsadóként és energetikai szakreferensenként csatlakozott a csapathoz. "Azért esett a választásom az energiaszektorra, mert úgy gondolom, hogy a fenntartható fejlődésben és a környezetvédelemben is kulcsszerepe van az energiahatékonyságnak. Hét évet dolgoztam Franciaországban egy multiban kutatómérnökként, ahol energia-megtakarítási lehetőségeket fejlesztettem az ipari szektorban. Magyarországra egy éve költöztem, és tovább bővítettem a tapasztalataim körét az épület-, illetve szállítási szektorban. 2017-ben sikeresen vizsgáztam és regisztráltam energetikai auditoronként a MEKH-nél (az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény szerint), ezután kezdtem el energetikai szakreferensként is dolgozni. Erős tudományos ismereteimnek, az innovatív szemléletmódomnak, gyors reagálásomnak és a munkám minőségének köszönhetően alaposan dolgozok. Azért csatlakoztam a Wattlerhez, hogy az energiahatékonyságot az energia fogyasztó vállalatok körében is fejlesszem és népszerűsítsem."

 

Elérhetőségek: cr@wattler.eu • Linkedin 

Cserhalmy Győző
energetikai szakreferens, auditor

Mint okleveles építészmérnök, épületenergetikai szakértő és tanusító, Cserhalmy Győző felügyeli a mérnöki munkát és lesz az ön energetikai szakreferense is. Negyvenéves tervezői tapasztalattal bír, energetikai szakértői tevékenségét 2010-ben kezdte, számos megvalósult épülettel, műemlék-felújítási munkával és díjazott tervpályázatokkal a háta mögött. Azóta komoly mennyiségben és minőségben készített energiatanúsításokat, engedélyezési tervekhez és energetikai pályázatokhoz szükséges hőtechnikai számításokat. Tapasztalattal rendelkezik energetikai auditálás terén, szaktudása kiterjed az összes kapcsolódó területre.

 

Elérhetőségek: gycs@wattler.eu

Tarjányi Krisztina
társalapító

Alapítóként van jelen a Wattlerben Tarjányi Krisztina. "9 éves energiapiaci tapasztalattal rendelkezem. Az egyetem utolsó évében az MTA Világgazdasági Kutatóintézetében írtam energiapiaci tanulmányokat, majd több évet dolgoztam a MOL kutatás-termelési divíziójában. 2012-től az MVM keretein belül vettem részt a vállalat földgázipari projektjeiben - így a Déli-Áramlat, valamint az MFGT igazgatóságának munkájában is. 2013-ban, másoddiplomaként elvégeztem a REKK energiagazdálkodási szakközgazdász képzését. Számos energiapiaci projekt stratégiai elemzése, illetve egyes projektek megvalósítása során szereztem tapasztalatot a hazai és a nemzetközi földgáz, kőolaj és részben a villamosenergia piacán."

 

Elérhetőségek: kt@wattler.eu • Linkedin

Munkánkat több junior energetikus segíti.

További információ a Wattler-ről, és további szolgáltatásainkról (pl. a Wattler App-ról) a wattler.eu honlapon találhat.

Elérhetőségeink

email: info@wattler.eu telefon: +36703734914 székhely és iroda: 1094 Budapest, Páva u 8.