Energetikai szakreferens

menu
Kezdjük ingyen!

Energetikai szakreferens

menu

Energetikai szakreferens

menu
Kezdjük ingyen!

Szolgáltatás

Szolgáltatásaink széles spektruma a törvényi megfelelés mellett tényleges értéket (és megtakarítást) jelent cégének. Győződjön meg róla ön is!

 

 

 

Törvényi megfelelés

Megfelelési garancia

Szakembereink minden szakmai és törvényi előírásnak maradéktalanul eleget tesznek. Pénzügyi garanciát nyújtunk a törvényi megfelelésre, amennyiben ön a csomagban foglalt minden kötelességének eleget tesz. Részletek az ÁSZF-ben. Kérjük látogasson el a Tudástár oldalunkra, ha meg kívánja ismerni a törvényi követelményeket.

access_time

Folyamatos

Adatszolgáltatás

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak megküldendő éves beszámoló formanyomatvány kitöltése, beküldése a tartalmi és formai követelményeknek megfelelően, valamint a cége által publikálandó energiahatékonysági jelentés előkészítése.

access_time

Éves

Az almérési támogatás - megfelelő riportálás

Almérési igényfelmérés

A szabályozásnak megfelelő módon segítünk kialakítani a telepítendő almérő rendszer tervét.

access_time

Folyamatos

Almérő telepítés

Javaslatot adunk a konkrét almérő beszerelésére. Megallápodás szerint elvégezzük az almérők telepítését. További információ: https://wattler.eu/almero/

access_time

Igény esetén

Havi jelentések

Áttekithető, informatív havi jelentéseket készítünk. A jelentés a tárgyidőszaki energiafogyasztás mértékéről és annak értékelésérő szól a korábbi fogyasztási adatok, beruházások, fejlesztések tükrében. A jelentés keretében energiahtékonysági ajánlásokat teszünk és feldolgozzuk az almérési adatokat is. Az ügyfél részéről minimális az időráfordítási igény.

access_time

Havi

Éves jelentések

Összefoglaló éves jelentést készítünk a törvényben meghatározott határidőben és tartalommal: az energiafogyasztásról, a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztésekről, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredményekről.

access_time

Éves

Energiaár hírlevél

Hírlevél

Ügyfeleink részére heti hírlevelet készítünk az energiaárak alakulásáról, a legfontosabb piaci folyamatokról.

access_time

Heti

Szemléletformálás

Szemléletformáló hírlevél

Az ön partnereként részt veszünk alkalmazottai energiahatékonysági szemléletének kialakításában online hírlevelünkkel. A bemutatásra kerülő témák felölelik a világ energiahatékonysági híreit, magatartásbeli változtatási tanácsokat, konkrét technológiai újítások elemzését, és még sok minden mást.

access_time

Éves

Hatákonysági ajánlások, tanácsadás

Energiahatékonysági ajánlások

A megismert információk alapján javaslatokat fogalmazunk meg energiahatékony üzemeltetési megoldásokkal, energiahatékonysági fejlesztési lehetőségekkel kapcsolatban.

access_time

Éves

Személyes bejárás és elemzés

Amennyiben kívánja, szakembereink helyszíni bejárással mérik fel telephelyein épületeinek és berendezéseinek energetikai állapotát, aminek eredményeként részletes hatékonysági fejlesztési javaslatokat kap készhez.

access_time

Eseti

Épületenergetikai tanúsítás

Kötelező épületenergetikai tanúsítást a szakembereink igény szerint elvégzik.

access_time

Eseti

TAO-tanácsadás

Energiahatékonysági beruházás esetén esetén tanácsot adunk az adókedvezmény igénybevétele tekintetében, illetve kérésre elvégezzük a TAO-auditot.

access_time

Eseti

Költségelemzés és beszerzés

Energiaköltség-elemzés és kimutatások

Energiabeszerzési szerződéseit átnézve közérthető elemzést és kimutatást küldünk önnek földgáz- és áramkiadásairól, egységárakról, rendszehasználati díjakról, megtakarítási lehetőségekről.

access_time

Éves

Villamosenergia-beszerzési tanácsadás

Több éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkező munkatársaink hozzáértő tanácsot nyújtanak és kézbe veszik a tárgyalást a kereskedőkkel - az ön energiaköltségeit minimalizálva. Legyen szó akár fix-, spot vagy kombinált áras termékről, rendszerhasználati díjakról - önnel egyeztetve kialakítjuk a stratégiát és lenyomjuk az árakat. A siker is közös: megbízásunk sikerdíjas - amennyiben nincs megtakarítás, önnek nincs költsége sem.

access_time

Igény esetén

Árfixálási és -fedezési tanácsadás

Mikor a legalacsonyabb az ár a piacon? Ezt senki nem tudja. Azonban abban tudunk tanácsot adni, hogy a historikus árszintek, közelmúlt ármozgásai és várható trendek alapján mikor érdemes áram- és gázszerződéseit fedeznie. Tőzsdei árinformációval is szolgálunk.

access_time

Igény esetén

Energiaszámla-ellenőrzés és számlafeldolgozás

Ha biztosra akar menni azzal, hogy szolgáltatója jól számlázott, bízza ránk a számlaellenőrzést.

access_time

Igény esetén

Kapacitáslekötési tanácsadás és meddőenergia-monitorozás

Általában a legolcsóbb és legegyszerűbb módja az energiaköltségek lefaragásának az, ha megbizonyosodik róla, hogy megfelelő méretű mérők után helyes mértékű lekötéseket fizet, illetve annak monitorozása, hogy a motorikus gépek milyen fáziseltolódást (ezáltal meddőenergia-költséget) okoznak.

access_time

Folyamatos

Wattler App

Fogyasztását Ön is könnyedén nyomon követheti: az offline (akár digitális, akár analóg) mérők egyszerű leolvasását lehetővé tevő, saját fejlesztésű Android alkalmazás, ami egyszerű kimutatásokat is készít a bemért adatról és más módon is ösztönzi az energiatudatosságot. Letölthető és kipróbálható itt.

access_time

Eseti

Átvállalt adminisztráció

Havi- és éves jelentések

Önnek a lehető legkevesebb feladata van az adatszolgáltatás tekintetében.

access_time

Havi (tárgyhó után 20-a) és éves (márc 20-ig)

Nyilvános jelentés előkészítése

Összefoglaló éves jelentést készítünk a törvényben meghatározott határidőben és tartalommal: az energiafogyasztásról, a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztésekről, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredményekről.

access_time

Éves - a tárgyévet követő május 15-ig

Hivatal felé jelentés beküldése

Teljesítjük cége adatszolgáltatási kötelezettségét a Magyar Energia- és Közműszabályozási Hivatal irányába. Az ön jóváhagyása után a MEKH honlapján megtesszük az adatszolgáltatást.

access_time

Éves - a tárgyévet követő június 30-ig

Audit/ISO 50001, egyéb tanácsadás

Audit és ISO 50001 figyelemmel kísérése

Amennyiben a cége energia auditot folytat le, vagy ISO 50001 bevezetését végzi, mi ezen tevékenységet figyelemmel kísérjük és szakmailag támogatjuk.

access_time

Eseti

Energetikai jogszabály-figyelés

Rendszeresen értesítjük a vonatkozó jogszabályok változásairól.

access_time

Havi

Pályázatfigyelés és adóvisszatérítési tanácsadás

Rendszeresen értesítjük a releváns pályázatokról és adóvisszatérítési lehetőségekről.

access_time

Havi

Mit nyújtunk az energetikai szakreferens-szolgáltatásunkkal ?

Törvényi megfelelés - garanciával

Cégünk és szakembereink minden szakmai és törvényi előírásnak maradéktalanul eleget tesznek. Pénzügyi garanciát nyújtunk a törvényi megfelelésre, amennyiben ön a csomagban foglalt minden kötelességnek eleget tesz.

Almérő-rendszerek

Javaslatot teszünk a jogszabályoknak megfelelő almérési rendszer kialakítására illetve kérésére ajánlatot adunk a rendszer kiépítésére.

Szakemberek, az ön igényei szerint

Személyes konzultáció, telefon, email, élő chat segítségével – szakembereink rendelkezésére állnak, az ön igényeinek (és választott szolgáltatáscsomagnak) megfelelően, közérthető és hatékony kommunikációt szem előtt tartva.

Átláthatóság és megbízhatóság

Az átláthatóság fontos alapelvünk. Díjszabásunk nyilvános, mivel versenyképes és mindenkinek hozzáférhető. Szolgáltatásunk az ön energiaköltségének csökkentése érdekében a kölcsönös bizalom elvén alapszik.

Próbálja ki ingyenes szolgáltatásunkat